Vrachtwagenbanden

In de transportwereld dient iedere band aan de hoogste eisen te voldoen. Een doorgedreven professionalisme is vereist om u en uw vloot mee helpen te beheren. Een bezoek van een vertegenwoordiger en een uiterst competente ploeg monteurs op de werkvloer helpen dit te garanderen. Beschikt u over een vloot? Raadpleeg onze medewerkers en profiteer van ons montagenetwerk en onze depannageoplossing.


Vrachtwagenbanden zijn steeds een grote investering. Prestatie en levensduur kunnen beïnvloed worden door tal van factoren, veelal afhankelijk van het gebruik van het voertuig. Als aankoper heeft u sedert 2012 meer transparantie over de prestaties van de vrachtwagenbanden dankzij het Europees bandenlabel.  Net zoals bij de personenwagenbanden, biedt het label uitleg over het brandstofverbruik, grip op nat wegdek en het extern rolgeluid. Het label geeft slechts enkele waarden weer. Contacteer bijgevolg onze medewerkers voor verdere informatie. Wij helpen u de laagste kost per gereden kilometer te behalen.
 

Als bandenspecialist kunnen we u alle vooraanstaande merken aanbieden als ook enkele prijs/kwaliteit of herbelegde oplossingen.  Op zoek naar een specifieke vrachtwagenband ? Geen probleem, wij zoeken hem voor u. Contacteer onze medewerkers voor verdere informatie en prijsoffertes.

Onze merken:

Handige links