BestDrive's advies voor zomerbanden

BestDrive's advies voor zomerbanden

Premium

Op zoek naar banden die optimaal rijplezier en veiligheid bieden? Bandenfabrikanten Continental en Michelin bieden u de beste premium merken:

Continental PremiumContact™ 6

De band die ontwikkeld werd voor alle types personenwagens. Deze band onderscheidt zich van de concurrentie op het vlak van remvermogen, rijcomfort & sportief rijgedrag. De band onderscheidde zich bovendien in verschillende tests, onder andere van het Duitse magazine AutoBild.

 • Safety Silica Compounds in het rubbermengsel zorgen voor een maximaal remvermogen, vooral onder natte rijomstandigheden. Bovendien zorgt de compound voor een hoger kilometerrendement: u rijdt ruim 15% meer km met deze banden.
 • Het geoptimaliseerd bandenprofiel zorgt voor extra rijcomfort
 • Het profiel werd ontworpen zodat in elke auto sportief gereden kan worden: het macroblokdesign verzekert maximale controle en bochtenstabiliteit. De complexe schouderblokstructuur maakt een optimale laterale krachtoverdracht mogelijk. Het resultaat? Een betere grip in elke situatie. 

> Online bestellen & een afspraak maken

Continental EcoContact™ 6

De EcoContact™ 6 is een hightech performance band, geschikt voor een breed scala aan voertuigen, door:

 • een hogere kilometerrendement en een lagere rolweerstand,
 • verdere ontwikkeling van veiligheidsaspecten zoals rij- en remgedrag en
 • bescherming van het milieu, met een lagere CO2-uitstoot.

> Online bestellen & een afspraak maken

Michelin Primacy 4

Deze nieuwe band onderscheidt zich in zijn uitstekende veiligheid & topprestaties op het vlak van levensduur. De bang legt dan ook uitzonderlijke remprestaties voor op nat wegdek, nieuw of versleten. Michelin integreerde verschillende nieuwe technologieën in deze band:

 • Een geoptimaliseerd profiel: met als doel de veiligheid te verhogen, biedt het nieuwe profiel 22% meer ruimte, waardoor het meer water kan afvoeren.
 • Een laatste generatie, high performance rubbermengsel. Deze zorgt voor bijzondere remprestaties.
 • Een nieuwe markering in de groef van de band, zo ziet u meteen wanneer de band vervangen moet worden!

> Online bestellen & een afspraak maken

Prijs-Kwaliteit

Uniroyal RainSport 5

Bent u op zoek naar de ideale mix tussen prijs & kwaliteit? Dan biedt Uniroyal voor u de oplossing: Uniroyal - Rainsport5: De RainSport 5 is een zomerband voor sportieve prestaties, ongeacht de weersomstandigheden. Geschikt voor zowel kleine als snelle, sportieve wagens, maar ook luxewagens en SUV’s. Uniroyal zet met deze regenband in op aquaplaning, goede grip & handling:

 • Aquaplaning: de Rainsport 5 is de beste van de klas in natte omstandigheden. Met een uniek ontwerp en innovatieve technologieën biedt de RainSport 5 uitzonderlijke prestaties op nat wegdek, wat wordt bewezen door het behalen van de EU-natlabelwaarde A- . Geniet van de regenachtige dagen.
 • Handling & Grip: De RainSport 5 levert aanzienlijk betere kilometerprestaties voor een lange en veilige reis in alle weersomstandigheden.
  Om de sportieve aspiratie met maximaal rijplezier van deze bandenlijn te ondersteunen, zorgt de RainSport 5 voor verbeterde controle en stuurrespons op droge wegen

> Online bestellen & een afspraak maken

Budget

Gislaved: Ultra*Speed

Bent u op zoek naar een budgetband, die toch voldoende prestaties levert? Dan is de Gislaved Ultra*Speed iets voor u: Deze band combineert optimale rijdynamische eigenschappen met een hoge duurzaamheid. 

 • Optimale, dynamische rij-eigenschappen en bochtenstabiliteit op droge wegen: de schouderblokken aan de buitenzijde vergroten de contactzone met de grond voor een optimale grip. Dit heeft gunstige gevolgen voor de dynamische rij-eigenschappen en bochtenstabiliteit onder droge omstandigheden! 
 • Verlaagd geluidsniveau voor meer rijcomfort: het profiel elimineert frequentie- en geluidspieken, waardoor het geluidsniveau laag blijft. 

Barum: Bravuris 5HM

Met de nieuwe Barum Bravuris 5HM heeft Continental een band ontwikkeld die beantwoordt aan de behoeften van onze klanten die uitstekende prestaties willen in het volledige matengamma met de beste prijs-kwaliteitverhouding. 

 • De nieuwe zomerband Barum Powerline* biedt uitstekende kilometerprestaties en een lage rolweerstand dankzij een nieuwe compoundtechnologie.
 • Met deze nieuwe generatie leveren we een concurrerend EU-label voor het hele gamma, zowel wat rolweerstand als prestaties op nat wegdek betreft.

> Online bestellen & een afspraak maken

Handige links