Klaar voor de zomer?

Klaar voor de zomer?

Als je deze zomer op autovakantie trekt is het goed om je auto vooraf te laten controleren. BestDrive staat de hele zomer voor je klaar: ontdek onze bandenservice, bandenverzekering & aanbod voor onderhoud & reparaties. De garantie voor een zorgeloze en fantastische zomer!

Gratis bandencheck

Laat je banden nakijken & vertrek zonder zorgen op auto-vakantie. BestDrive experts bepalen de staat van je banden aan de hand van verschillende factoren zoals de profieldiepte, de leeftijd en de visuele staat van je banden. We kijken je banden na & brengen deze op de juiste bandendruk. Zo vertrek je zonder zorgen op vakantie!

Gratis bandenverzekering

Je bent verzekerd, ook als je lek rijdt. BestDrive biedt je een gratis mobiliteitsgarantie, geldig in heel Europa, voor jouw auto- bestelwagen- en SUV-banden voor een periode van 24 maanden geldig vanaf de datum van aankoop van de nieuwe banden. Bij vervangen van je lekke band, ontvang je een vergoeding. Meer info vind je hier.

 

Onderhoud op maat

Klein of groot onderhoud? Bij ons is het onderhoud op maat. Onze belofte: de beste kwaliteit aan de juiste prijs. Bij BestDrive ben je aan het juiste adres voor banden, evenals voor reparaties en onderhoud op maat. We staan garant voor ons vakmanschap, onze kwaliteit & persoonlijke service. Snelheid, service, kwaliteit daarvoor staat BestDrive. Bij ons zijn alle voertuigen welkom, ongeacht het merk of type. Ons dienstenpakket is uitvoerig: van het klaarmaken voor de  technische keuring, tot regulier onderhoud en seizoenscontroles. Bijv. vlak voordat je op vakantie vertrekt. BestDrive staat non-stop klaar en dat alles voor een betaalbare prijs! Kom langs voor een gratis offerte. Profiteer bovendien de hele zomer lang van 10% korting, dankzij je gratis BestDrive ServiceCard.

Airco-onderhoud

Het airco-systeem verliest jaarlijks 5 à 7% van het koelmiddel, dit zorgt voor de vermindering van de koelcapaciteit en vergroot de kans op grote kosten zoals compressorschade. Een goed onderhouden airco zorgt er bovendien voor dat de ramen niet beslaan en koelt de wagen op maximum capaciteit! Kortom, je houdt het hoofd koel en hebt beter zicht rondom: dat is aangenaam & veilig rijden!

Airco-Onderhoud nu voor €79 - Pakketprijs: Recupereren van het koudemiddel en de smeerolie | Vacumeren van het systeem | Lek- en druktest  | Diagnose stellen | Vullen van het koudemiddel en smeermiddel (tot 250gr R134A-gas inbegrepen)

BestDrive Benelux BVBA, Hermeslaan 1B - B-1831 Diegem | Actie onder voorwaarden. Actie geldig tot 31/08/2019 op vertoon van deze voucher of zolang de voorraad strekt. Geldig voor particulieren en bedrijfsvoertuigen. Niet geldig voor leasingwagens. | Korting op onderhoud geldig op de aankoop van onderdelen, niet geldig op werktijden. | Bandenverzekering onderworpen aan voorwaarden | Niet cumuleerbaar met andere acties.

Handige links