Vertrek veilig op vakantie! Gratis CarCheck bij BestDrive

Vertrek veilig op vakantie! Gratis CarCheck bij BestDrive

Als je deze zomer op autovakantie trekt is het goed om je auto vooraf te laten controleren. BestDrive staat de hele zomer voor je klaar: ontdek onze bandenservice, bandenverzekering & aanbod voor onderhoud & reparaties. De garantie voor een zorgeloze en fantastische zomer!

Gratis CarCheck

  • Laat je banden nakijken & vertrek zonder zorgen op auto-vakantie. BestDrive experts bepalen de staat van je banden aan de hand van verschillende factoren zoals de profieldiepte, de leeftijd en de visuele staat van je banden. We kijken je banden na & brengen deze op de juiste bandendruk. Zo vertrek je zonder zorgen op vakantie!
  • Een brandblusser is een noodzakelijk kwaad in een voertuig....tot het moment je het nodig hebt. BestDrive controleert de verval datum van uw brandblusser. Kom niet voor verrassingen te staan.
  • Op weg naar uw vakantiebestemming is een lekke band allerminst gewenst. Daarom controleert BestDrive ook tevens uw reservewiel en krik.
  • Ook ruitenwissers vormen deel van onze standaard vakantiecheck. Kom nu langs en we vullen gratis uw ruitenwisservloeistof bij.
  • We controleren uw remmen. U dient te vertrouwen op uw remmen in elk mogelijke situatie.
  • Onze mechaniciens controleren uw batterij. Lang stilstaan kan het laadsysteem van uw batterij beschadigen.

Nieuwe banden nodig? Profiteer van onze gratis bandenverzekering

Je bent verzekerd, ook als je lek rijdt. BestDrive biedt je een gratis mobiliteitsgarantie, geldig in heel Europa, voor jouw auto- bestelwagen- en SUV-banden voor een periode van 24 maanden geldig vanaf de datum van aankoop van de nieuwe banden. Bij vervangen van je lekke band, ontvang je een vergoeding. Meer info vind je hier.

BestDrive brengt u alvast in de vakantiestemming!

Handige links