Stuurkogel of spoorstangkogel vervangen

De stuurkogel vormt de verbinding tussen het stuur en het wiel. De stuurkogel brengt elke beweging die u maakt aan het stuur over aan de wielophanging. Een stuurkogel die versleten is geeft speling in de wielophanging.

Hoe merk ik dat de stuurkogel kapot is?

Een versleten of kapotte stuurkogel valt niet altijd duidelijk op. U kan het merken als uw wagen een minder goede weglegging heeft of uw auto rammelende geluiden maakt. U kan het eventueel ook merken aan de slijtage van uw banden (als uw wagen bijv. Een uitlijning nodig heeft) & de stuurkogel kan ook defect gaan door aanrijding, gaten in de weg, hoge borduren, vluctheuvels, beschadiging van het afdichtrubber. Soms merkt u echter helemaal niets, daarom kijken de experts van BestDrive het voor u na!

Wat kost de vervanging van een versleten stuurkogel?

Iedere wagen is uniek, daarom maakt BestDrive telkens een offerte op maat voor het vervangen van uw stuurkogel. De prijzen verschillen per auto en per merk.

Topkwaliteit van Bosch

Bij Bestdrive werken we graag met Bosch onderdelen. Bosch zit in elke wagen: als een van de grootste toe-leveranciers van de automerken, zitten er ook in uw auto ongetwijfeld Bosch onderdelen. Lees hier alles over onze samenwerking met Bosch.

Een afspraak maken of een offerte aanvragen? Contacteer BestDrive in uw buurt! Onze teams van experten staan klaar om u te helpen.