Aluminium velgen

Aluminium of licht metalen velgen zijn te vinden in alle soorten, maten en zelfs kleuren. Ze vormen dan ook de manier bij uitstek om uw wagen een persoonlijke toets te geven.

Het meerendeel van de lichtmetalen velgen zijn zilver van kleur. Dit zijn vaak de wat goedkopere velgen. Duurdere varianten zijn de polished en chromen velgen. Dergelijke lichtmetalen velgen glanzen net iets meer dan normaal. Lichtmetalen velgen kunnen evenzeer zwart zijn of zwart chroom. Kortom voor ieder wat wils. Naast het verschil in kleur is er nog het verschil in lay-out. U kan kiezen uit tal van modellen, van weinig tot veel wielspaken.

Ook lichtmetalen velgen hebben uiteraard bepaalde waarden waarmee u rekening dient te houden. De expertise van een specialist is bijgevolg wenselijk om passende velgen te vinden. Enkele op deze wijze vermijdt u problemen met bouten, centreerringen, etc. Kom gerust langs. Maak kennis met ons uitgebreid aanbod in onze showroom en contacteer onze medewerkers voor een passende offerte.

Eens proberen? Kies uw favoriete velg model, uw automerk en configureer uw autovelgen volgens uw voorkeur via een configurator. Hieronder vindt u enkele voorbeelden. Klik op de afbeelding van het merk om desbetreffende configurator te starten.

Velgenconfigurator

Op zoek naar een speciale velg? Contacteer onze medewerkers en wij zoeken de gewenste velg voor u.

 

 

Onze merken:

Handige links