Stalen velgen

Pas uw wagen vandaag aan aan uw persoonlijke smaak met aluminium of stalen velgen. Geniet van ons ruim aanbod aan velgen. Velgen hebben uiterst precieze technische eigenschappen, naar analogie met de waarden van uw voertuig, en beïnvloeden rechtstreeks het rijgedrag en comfort. De expertise van een specialist is bijgevolg vereist om passende velgen te vinden.          

Steeds meer mensen gaan over tot de aankoop van winterbanden. Heeft u een recente wagen? Dan loont het om een additionele set velgen aan te schaffen. Op deze wijze spaart u tijd en geld uit op de dienstenprestaties. Stalen velgen worden vaak gekocht voor dit doeleinde. De velgen zijn meestal zwarte velgen die er zo niet mooi uitzien en schuilen achter wieldeksels. Gezien de aankoopprijs blijven stalen velgen weliswaar aantrekkelijker dan aluminium velgen om de winterbanden op te monteren..

Contacteer onze medewerkers en geniet van onze winterpromoties.

Tips & Tricks

Een band herstellen ?

Een band herstellen ?

Het herstellen van banden is een uiterst delicaat proces en vraagt de expertise van een bandenspecialist. Grosso modo zijn er vier soorten herstellingen mogelijk.

Lees meer

Onze merken:

Handige links