Velgen herstellen

Zoals u ongetwijfeld al ervaren heeft, laat de kwaliteit van ons Belgische wegennet soms te wensen over. De staat van het wegennet heeft helaas repercusies voor uw velgen. Het rechten of herstellen van velgen wordt bijgevolg meer en meer gevraagd. Hierbij een overzicht: 

Een velg rechten vergt uiterst veel expertise. Met behulp van een zeer nauwkeurige instrument, zijn onze technici in staat om beschadigde velgen te herstellen. Deze dienst is opmerkelijk goedkoper dan het kopen van een nieuwe velg. Weliswaar zijn sommige velgen alsdusdanig  beschadigd dat we verplicht zijn om het materiaal voor reparatie op te sturen.

Andere diensten:
Het volledig polijsten van een velg is een lang proces dat speciale technologie vereist. Het resultaat is spectaculair, maar vereist regelmatig en zorgvuldig onderhoud.
Zandstralen is het proces waarbij men onder hoge druk de velg met zand zal afspuiten om zich te ontdoen van de verf en lak. Het is een verfijnde vorm van schuren omdat het perfect en egaal over het gehele te behandelen oppervlak is. De velg is ontdaan van onzuiverheden en is klaar om te verven. Lakken, zoals de naam al doet vermoeden, is de installatie van de verschillende lagen van kleur keuzes en vernis voor een perfecte afwerking.

Voor meer informatie, raden wij u aan contact op te nemen met ons team voor een offerte.

 

Tips & Tricks

Een band herstellen ?

Een band herstellen ?

Het herstellen van banden is een uiterst delicaat proces en vraagt de expertise van een bandenspecialist. Grosso modo zijn er vier soorten herstellingen mogelijk.

Lees meer

Onze merken:

Handige links